Music


Spread the love

Samples:

http://soundcloud.com/vissay

 


 


Vissay will donate 500 Million VND

MV “I was wrong” – http://youtu.be/eTVyOflt5TA

Release party of my music video “I was wrong” at Hero bar on 42 Yen Phu on 8th of March. Everyone is welcome.

Entrance at 9pm. We will show the BTS, the music video and a live show performance of Vissay&Kimmese.

Because parts of my music video contains sensitive and hot scenes I decided to just upload them on youtube at Yeah1 music channel (airs on March 9th 2016).

If there will be more then 10 million views in a month time starting on the 9th of March I promise to give away and donate 500 million VND (approx. 22.500$). 250 million I will give it to the film crew of Hethon creative, 250 million for charity. I will choose 10 families which goes through hard times and an organisation who supports the youth in Vietnam as recipients.

The song “I was wrong” is about equality between women and men. I wrote it after I saw there is still a huge gap after living in both world, in Vietnam and Germany.

Men should stop being jealous and selfish and start to understand that women shall have the same rights like men, enjoying their lives as much as men do, coming home late or go to parties and drink beer.
It’s a perfect song for the women’s day on 8th of March! 🙂

———————————–

Vissay sẽ tặng 500 triệu VND

MV “tôi đã sai” – http://youtu.be/eTVyOflt5TA

Kính mời các phóng viên, nhà báo của các cơ quan Thông tấn báo chí đến thưởng thức buổi tiệc ra mắt MV “Tôi đã sai” của Lâm Vissay tại Hero bar – 42 Yên Phụ, ngày 08.03.2016

Thời gian: Bắt đầu từ 21h: trình chiếu Making of MV, MV bản chính và liveshow của ca sĩ Vissay&Kimmese.

Đây là một bài hát và MV tâm huyết của Lâm. Tuy nhiên vì MV có một số cảnh nhạy cảm, nên Lâm quyết định chỉ up lên kênh Youtube của đài Yeah1 music (phát sống 09.03.16).

Và nếu MV đạt được trên 10 triệu view sau một tháng ra mắt, Lâm sẽ dành tặng số tiền 500 triệu. Đầu tiên là 250 triệu dành cho Hethon creative, ekip đã giúp đỡ Lâm quay MV, như một lời cảm ơn từ Lâm. Và 250 triệu còn lại Lâm sẽ dành cho các hoạt động từ thiện tại Việt Nam. Lâm sẽ dành tặng số tiền ấy cho 10 gia đình khó khăn và một Tổ chức từ thiện giúp đỡ trẻ em. Đó là điều Lâm rất mong muốn và thực sự có ý nghĩa với Lâm!

Tại đây Lâm cũng lần đầu tiên trình diễn ca khúc mới “Tôi đã sai”. Bài hát là tiếng nói về sự bình đẳng giữa đàn ông và phụ nữ. Lâm đã viết ca khúc này sau khi nhận thấy có những sự khác biệt khi Lâm sống ở Việt Nam và Đức.

Phụ nữ cũng được quyền tận hưởng cuộc sống – như cách đàn ông chúng ta đang tận hưởng. Tức là cô ấy có thể về nhà muộn, hoặc đi chơi và uống bia. Đàn ông nên thôi ích kỷ và hiểu điều đó, rằng Phụ nữ có quyền được sống và tự do – như bạn!

Ra mắt MV đúng vào ngày mùng 8 tháng 3, Lâm muốn dành tặng ca khúc này cho tất cả các bạn nữ. 🙂

Rất hy vọng MV của Lâm có được sự chia sẻ từ các bạn. Cám ơn các bạn!

 


 

From the movie “Transit girl” by Miriam Thiel. Shown at the EFM during the German Film Festival BERLINALE.
Performing my song “I was wrong”.

Gap Go cuoi nam is Vietnam’s number 1 new years music event.
Performing with Kimmese the song “Hey You”.

At Vietnam’s Got Talent 2015.
Performing with Kimmese the song “Toi da sai”.

At home performing with Kimmese the song “Toi da sai”.

At Westlake sessions in Hanoi/Vietnam.
Performing with Ella my song “I was wrong”.

At Westlake sessions in Hanoi/Vietnam.
Performing my song “cravings”.

Performing my song “On your side”.